Onze techniekers verzekeren duurzame resultaten

Uw gestructureerde databekabeling op maat

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van uw databekabeling voor lokale netwerken voor data, telefonie, video en controlesignalen.

In een modern kantoor hoort databekabeling tot de standaardinstallaties. Het is een strategisch onderdeel van uw netwerkinfrastructuur. Een doordachte structuur en een correcte aansluiting van de switches, telefooncentrales, routers, enzovoort, zijn bijzonder belangrijk om een goede werking op lange termijn te garanderen.

Onze specialisten uit Brasschaat werken met de meest hoogstaande materialen en staan garant voor de duurzaamheid van uw databekabeling. Wij voeren de werken uit in Cat 5, Cat 6 of glasvezel. Daarnaast zorgen we voor voortdurende opleiding en bijscholing van onze werknemers. We maken gebruik van de allernieuwste technieken en beschikken over moderne meettoestellen.

Correcte garantie

Als er onverhoopt problemen optreden, kan u rekenen op onze garantie volgens de Europese richtlijnen. Wij komen zo snel mogelijk ter plaatse om uw databekabeling weer in orde te brengen.

Interesse? Contacteer ons dan vandaag nog voor bijkomende informatie!